AVANSERT MATCHINGSYSTEM

Er du lei av å bruke tid og energi på potensielle partnere som viser seg å ikke passe i det hele tatt? Fra nå av kan du bruke tiden din der det er fornuftig - på personer du allerede har mye til felles med. De aller fleste er enige at et forhold står og faller på hvorvidt man deler noen interesser, livssyn, humor og smak. Nettopp derfor får vi mange tilbakemeldinger på at vårt avanserte matchingsystem kommer svært godt med og hjelper våre medlemmer flere skritt nærmere "den rette". Vi har satt oss ned med psykologer og datingeksperter for å finne ut hvilke emner og områder som er relevante når man skal finne en potensiell partner.

På grunnlag av dette har vi kommet frem til 74 spørsmål som har som formål å kartlegge hvem du er og hvem du er på jakt etter. Du er kanskje utålmodig etter å komme igang med datingen så fort som mulig, men vi anbefaler deg på det varmeste å ta deg god tid til å gjennomføre dette. Testen er delt opp i følgende områder:

Basis
Fortell de andre medlemmene noen grunnleggende personopplysninger. Forventninger til medlemsskapet, sivilstatus, stjernetegn og lignende.

Verdier
Hvordan vil du beskrive personligheten din? Her kan du fortelle om livssyn, hvordan du viser din kjærlighet og hva som er viktig for deg i et forhold.

Preferanser
Hvordan liker du å flørte? Hva er din utdanning, og hva jobber du med? Hvilke ambisjoner har du?

Interesser
Her kan du fortelle litt om hva du liker å gjøre på fritiden, hva slags smak du har innen film og musikk og aktiviteter du liker.

Utseende
Gi en beskrivelse av deg selv så andre kan danne seg et bilde av hvordan du ser ut.

Les mer:   Datingtips og kjærlighetsblogg

Tekstboks topp
Bli medlem
Få passord tilsendt på mobil:
Mobil:
 
Tekstboks bunn
Tekstboks topp
Nye medlemmer
Tekstboks bunn

Cassis Media (c) 2004-2007       Bli medlem!    Betingelser    Om oss    Kontakt oss